Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çok fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çOkay sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme prefabrik ev kullanmaktayız. prefabrik ev fiyatları Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan kurulum prefabrik ev fiyatları sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her uygulama üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Özellikle kamu projelerinin yüklenicisi büyük inşaat firmaları üzerinde oluşan termin baskısını tam zamanında kullanıma hazır teslimli yapılarımızla ortadan kaldırmaya önemli katkı sağlıyoruz.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çOkay daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Dilerseniz, tek katlı veya iki katlı prefabrik prefabrik ev modelleri evler yaptırarak daha fazla kullanım alanına sahip olabilirsiniz. prefabrik ev fiyatları Bu evler, çok sayıda odaya sahip olduğu gibi şık ve konforlu bir yaşam alanı da sunar.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Report this wiki page